2. Как вы понимаете высказывание Белинского о том, что в комедии Гоголя все основано на случайностях и что городничий жил в мире призраков? Подтвердите или опровергните эту мысль.

Показать ответ
Ответ:
usan2005
usan2005
11.02.2023 01:41

Митько та Сергій — два друга-п’ятикласника, які стали героями повісті «Митькозавр з Юрківки, або Химера лісового озера». Винахідливі друзі, отримавши на літо завдання від «улюбленої ботанічки» зібрати колекцію комах, вмовляють своїх батьків відпустити їх у село до Митькової бабусі на усе літо. Сергійкові батьки категорично проти, бо знають, що ці двоє друзів — страшенна вибухова сила, але піддавшись вагомим аргументам про двійки за незібрану колекцію та «передчасне старіння наших організмів», нарешті здаються.  ніщо не може надовго зіпсувати настрій Митьку та Сергію, вони розуміють головне: час не минув марно. Вони за цей час дізналися стільки цікавого, що Васькові навіть не снилося.  Митько та Сергій — найкращі друзі та однодумці, які завжди сповнені сил для нових відкриттів.

Объяснение:

0,0(0 оценок)
Ответ:
Avenrop236
Avenrop236
14.05.2022 02:35

Відповідь:

По́нтий Пила́т — римский префект Иудеи c 26 по 36 годы, из всаднического сословияешу́а Га-Ноцри́ — один из героев романа Михаила Булгакова «Мастер и Маргарита» и встроенного романа, написанного Мастером.                                                                         Прототипом образа Иешуа Га-Ноцри послужил Иисус Христос, однако имеются многочисленные отличияПерейти к разделу «#Отличия Иешуа от евангельского Иисуса» Иешуа от евангельского Христа[1], при этом отдельные исследователи высказывают мнение, что сходство Иешуа Га-Ноцри со своим прототипом носит весьма поверхностный характер

Пояснення:все що знаю

0,0(0 оценок)