В
Все
Б
Биология
Б
Беларуская мова
У
Українська мова
А
Алгебра
Р
Русский язык
О
ОБЖ
И
История
Ф
Физика
Қ
Қазақ тiлi
О
Окружающий мир
Э
Экономика
Н
Немецкий язык
Х
Химия
П
Право
П
Психология
Д
Другие предметы
Л
Литература
Г
География
Ф
Французский язык
М
Математика
М
Музыка
А
Английский язык
М
МХК
У
Українська література
И
Информатика
О
Обществознание
Г
Геометрия
okuprie
okuprie
26.04.2022 01:06 •  Қазақ тiлi

Вот текст.перевести не могу( казахского языка нету на компьютере вообще. сократить и перевести. заранее < 3 (ас- аркауы) деген казатын макалы.бул-оте кунды макал.ойткенi денсаулыктын жаксы болуы дурыс тамактануына байланысты.дурыс тамактану асересе ушiн кажет. дурыс тамактану канын толтырады,кушiн арттырады. ал каны толык, кушi мол ыстыкка да, суыкка да . танертенге, туске, кешке тамакты кунде бер мезгелде iшу керек. кунене торт рет тамактанса, тепте жаксы. тамак ешер алдында колды сабындап жуып, таза орамалмен сурту керек. ет , нан, бауырсак, курт сиякты тагамдарды абден шайнап жуту керек.сабез, кызынак, кияр, алма, алмурт ,орек, шие, каракат сиякты коконестер мен жеместер пайдалы. оларды коп жеген денсаулыгы жаксарады. жас коконестер мен жеместерде ыстык сумен жуу керек, сонан сон гана жеуге болады.

Показать ответ
Ответ:
КристинаШпиц
КристинаШпиц
15.09.2020 12:21
Это домашнее заданее?
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Қазақ тiлi
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота