В
Все
Б
Биология
Б
Беларуская мова
У
Українська мова
А
Алгебра
Р
Русский язык
О
ОБЖ
И
История
Ф
Физика
Қ
Қазақ тiлi
О
Окружающий мир
Э
Экономика
Н
Немецкий язык
Х
Химия
П
Право
П
Психология
Д
Другие предметы
Л
Литература
Г
География
Ф
Французский язык
М
Математика
М
Музыка
А
Английский язык
М
МХК
У
Українська література
И
Информатика
О
Обществознание
Г
Геометрия
ViktoriaTigra
ViktoriaTigra
21.05.2022 19:39 •  Экономика

You are the manager of a Sushi buffet restaurant. The current price for all you can eat sushi is $21++ per person during lunch period. On the entrance door there is a sign warning of no wastages of food as wastages would be charged. You have done your research as most adult would eat about 6 to 7 plates of sushi of about 2 pieces of sushi per plate during lunch. The menu price per plate is $5 per plate if ordered separately from the buffet. The lunch period is 90 min per table. The wastage to be charged would be equivalent to the $5 per plate.

You decide to improve the customers’ traffic into the restaurant and increase profits by having a promotion. You propose that the buffet price would not be changed but offer each patron a piping big bowl of ramen noodles for free as soon as the patrons are seated. The promotion attempts at analyzing that patrons would most likely not wait for the noodles to get cold to eat them.

In your opinion, identify and explain the economic sense that is being applied here for the sushi buffet restaurant

Показать ответ
Ответ:
Vanik20011
Vanik20011
14.03.2021 16:10

хорошо ,только через 5 мин ,ок?

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Экономика
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота