В
Все
Б
Биология
Б
Беларуская мова
У
Українська мова
А
Алгебра
Р
Русский язык
О
ОБЖ
И
История
Ф
Физика
Қ
Қазақ тiлi
О
Окружающий мир
Э
Экономика
Н
Немецкий язык
Х
Химия
П
Право
П
Психология
Д
Другие предметы
Л
Литература
Г
География
Ф
Французский язык
М
Математика
М
Музыка
А
Английский язык
М
МХК
У
Українська література
И
Информатика
О
Обществознание
Г
Геометрия
Keksic0066
Keksic0066
17.04.2023 16:38 •  Другие предметы

_ за рубежом в последнее время переходит в новый статус, дополняя государственный контроль и надзор в PR-среде в таких вопросах, как этика PR и т.п.

Показать ответ
Ответ:
zaobogdan
zaobogdan
28.05.2021 20:00

Артка кадам жок! Душман уламдан-улам жаңы күчтөрдү фронтко ыргытып жатат жана ал үчүн чоң жоготууларды эске албай, ал алдыга умтулуп, Советтер Союзунун түпкүрүнө кирип баратат, барган сайын көп аймактарды ээлеп алат, шаарларыбызды жана айылдарыбызды талкалап, талкалап, зордуктап, тоноп, өлтүрүп жатат. Совет калкы.Воронеж региону, Дондогу, түштүктө Советтик Кавказдын дарбазасында.Немис оккупанттары Сталинградга, Волгага шашылышат, Кубанды, Түндүк Кавказды өздөрүнүн мунай жана дан байлыктары менен басып алууну каалашат. кандай гана болбосун ... Артка чегинүү дегенибиз - бул өзүн-өзү кыйратуу жана ошол эле учурда Мекенди бузуу дегенди билдирет Артка бир кадам эмес! Бул биздин башкы чакырыгыбыз болушу керек, биз ар бир позицияны, ар бир позицияны коргоп, акыркы тамчы канга чейин турушубуз керек Советтер Союзунун аймагынын ар бир метрине жабышып, аны акыркы мүмкүн болушунча коргоп жатышат. Биздин мекенибиз оор күндөрдү баштан кечирүүдө; биз кандай гана нерсени талап кылбайлы, токтотуп, артка түртүп, душманды жеңишибиз керек ...

0,0(0 оценок)
Ответ:
alinatitova228
alinatitova228
16.01.2023 02:06

Объяснение:

Хранение — это этап товародвижения от выпуска до потребления.

По своему характеру изменения, происходящие при хранении продуктов могут быть химическими, физическими и биохимическими.

Хим. Процессы протекают в пищевых продуктах без участия ферментов.

Физ.процессы изменяют состояние и свойства продуктов, влияют на активность биохимических и химических процессов.

Биохимические процессы в продуктах вызываются жизнедеятельностью микроорганизмов.

Для снижения потерь необходимо увеличивать продажу упакованными и расфасованными товарами, соблюдать режим хранения, контролировать качество поступающих товаров.

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Другие предметы
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота