В
Все
Б
Биология
Б
Беларуская мова
У
Українська мова
А
Алгебра
Р
Русский язык
О
ОБЖ
И
История
Ф
Физика
Қ
Қазақ тiлi
О
Окружающий мир
Э
Экономика
Н
Немецкий язык
Х
Химия
П
Право
П
Психология
Д
Другие предметы
Л
Литература
Г
География
Ф
Французский язык
М
Математика
М
Музыка
А
Английский язык
М
МХК
У
Українська література
И
Информатика
О
Обществознание
Г
Геометрия
343213
343213
20.09.2021 02:31 •  Другие предметы

Қытайдың жаңа дәуірде шығыстық ғылым мәдениетке қандай үлес қосты??​

Показать ответ
Ответ:
maksdvinskih
maksdvinskih
29.06.2021 02:07

Qish - bu ajoyib vaqt. Yumshoq va yumshoq qor osmondan katta zarralar bilan yog'moqda. Barcha ko'chalar qor uyumlari bilan qoplangan. Uylar, daraxtlar - hamma narsa qalin qor qatlami bilan qoplangan.Menimcha, faqat rus qishlari chinakam go'zaldir. U iste'dodli rassom tomonidan chizilgan bayram kartasini tashlaganga o'xshaydi. Faqatgina rus qishi nafaqat sovuq ob-havosi, balki ajoyib go'zalligi bilan ham maqtana oladi. Biroq, men qishni nafaqat uning go'zal tabiati tufayli yaxshi ko'raman. Qishda biz chang'i, konkida uchish, chana bilan shug'ullanishimiz mumkin. Barcha bog'lar odamlarga to'la. Muzli slaydlar, konkida uchish maydonchasi va tog 'chang'i yo'lagi uchun chiptaxonalarda navbatlar. Qishda hamma narsa ajoyib bo'ladi. Do'stlarim bilan chiqish, qor to'pi o'ynash menga juda yoqadi. Ba'zan biz qor qizi bilan qor odamini, qor ayolini yoki Santa Klausni quramiz. Faqat qish bizga juda ko'p turli xil tadbirlarni taqdim etadi.

0,0(0 оценок)
Ответ:
doblezor
doblezor
14.04.2023 04:01

У практиці обслуговування застосовують три основних подачі:

•в обнос (французький б) – перекладання замовленої страви на тарілку гостя за до спеціальних наборів;

•перекладання закусок і страв у тарілки на підсобному або приставному столі (англійський б);

•у стіл (російський б) – розміщення замовлених страв (кілька порцій в одному посуді або однопорційному) на обідньому столі.

Подача страв в обнос (французький б)

В практике обслуживания применяют три основных подачи:

• в обнос (французский перекладывание заказанного блюда на тарелку гостя с специальных наборов;

• перекладывание закусок и блюд в тарелки на подсобном или приставной столе (английский

• в стол (русский размещение заказных блюд (несколько порций в одной посуде или однопорцийному) на обеденном столе.

Подача блюд в обнос (французский

0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Другие предметы
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота