Worcestershire sauce. Olive oil (Virgen extra). Leaf lettuce. 1 lemon. Grated Parmesan cheese. 1 egg. White fresh bread for toast. Fresh basil, oregano, tarragon, cilantro (at least two varieties of herbs). 1 clove of garlic.
How to make Caesar salad:
Pick lettuce leaves into small pieces and put them in a salad bowl, pre-grated garlic. It is better to spread in the form of a salad bowl.
Sprinkle salad with olive oil.
Recipe for Salad "Caesar" in its classical form depends largely on how to boil an egg.
In a saucepan pour water, add salt and almost bring to a boil. Put the egg in water for 1 minute. Remove and cool at room temperature. Pour the egg on lettuce leaves. Sprinkle Parmesan cheese evenly. Small pick fresh herbs (dried or take) and sprinkle the salad.
Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops).Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops).
Mix well and serve a salad on the table.
Sauce for the Caesar salad can be prepared separately by mixing the oil, lemon juice, herbs, and a few drops of sauce. Pour it lettuce, egg, croutons and stir quickly.
Рецепт салата цезарь
Товаров:
Вустершир соусом. Оливковое масло (Virgen дополнительную плату). Листья салата. 1 лимон. Тертый сыр пармезан. 1 яйцо. Белый свежий хлеб для тостов. Свежий базилик, орегано, эстрагон, кинза (по крайней мере две разновидности трав). 1 зубчик чеснока.
Как сделать салат "Цезарь":
Возьмите листья салата на небольшие кусочки и положить их в салатник, предварительно тертым чесноком. Лучше распространяться в виде салатницу.
Посыпать салат с оливковым маслом.
Рецепт салата "Цезарь" в его классическом виде во многом зависит от того, как сварить яйцо.
В кастрюлю залить водой, добавить соль и почти довести до кипения. Положите яйца в воде в течение 1 минуты. Удалите и охладить при комнатной температуре. Залейте яйца на листья салата. Посыпать сыром пармезан равномерно. Малый выбрать зелень (сушеная или принимать) и посыпать салат.
Хлеб нарезать квадратиками, обжарить их быстро в небольшом количестве масла и положить в салат.
Посыпать салат с Вустершир соусом (несколько капель). Хлеба, нарезать квадратиками, обжарить их быстро в небольшом количестве масла и положить в салат.
Посыпать салат с Вустершир соусом (несколько капель).
Все хорошо перемешать и подавать салат на стол.
Соус для салата Цезарь, могут быть получены путем смешивания отдельно масло, лимонный сок, травы и несколько капель соуса. Вылейте это салат, яйца, сухарики и перемешать быстро.
рецепт чего?
Caesar salad recipe
Products:
Worcestershire sauce.
Olive oil (Virgen extra).
Leaf lettuce.
1 lemon.
Grated Parmesan cheese.
1 egg.
White fresh bread for toast.
Fresh basil, oregano, tarragon, cilantro (at least two varieties of herbs).
1 clove of garlic.
How to make Caesar salad:
Pick lettuce leaves into small pieces and put them in a salad bowl, pre-grated garlic. It is better to spread in the form of a salad bowl.
Sprinkle salad with olive oil.
Recipe for Salad "Caesar" in its classical form depends largely on how to boil an egg.
In a saucepan pour water, add salt and almost bring to a boil. Put the egg in water for 1 minute. Remove and cool at room temperature. Pour the egg on lettuce leaves. Sprinkle Parmesan cheese evenly. Small pick fresh herbs (dried or take) and sprinkle the salad.
Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops).Bread, cut into small squares, fry them quickly in a little oil and put in a salad.
Sprinkle salad with worcestershire sauce (few drops).
Mix well and serve a salad on the table.
Sauce for the Caesar salad can be prepared separately by mixing the oil, lemon juice, herbs, and a few drops of sauce. Pour it lettuce, egg, croutons and stir quickly.
Рецепт салата цезарь
Товаров:
Вустершир соусом.
Оливковое масло (Virgen дополнительную плату).
Листья салата.
1 лимон.
Тертый сыр пармезан.
1 яйцо.
Белый свежий хлеб для тостов.
Свежий базилик, орегано, эстрагон, кинза (по крайней мере две разновидности трав).
1 зубчик чеснока.
Как сделать салат "Цезарь":
Возьмите листья салата на небольшие кусочки и положить их в салатник, предварительно тертым чесноком. Лучше распространяться в виде салатницу.
Посыпать салат с оливковым маслом.
Рецепт салата "Цезарь" в его классическом виде во многом зависит от того, как сварить яйцо.
В кастрюлю залить водой, добавить соль и почти довести до кипения. Положите яйца в воде в течение 1 минуты. Удалите и охладить при комнатной температуре. Залейте яйца на листья салата. Посыпать сыром пармезан равномерно. Малый выбрать зелень (сушеная или принимать) и посыпать салат.
Хлеб нарезать квадратиками, обжарить их быстро в небольшом количестве масла и положить в салат.
Посыпать салат с Вустершир соусом (несколько капель). Хлеба, нарезать квадратиками, обжарить их быстро в небольшом количестве масла и положить в салат.
Посыпать салат с Вустершир соусом (несколько капель).
Все хорошо перемешать и подавать салат на стол.
Соус для салата Цезарь, могут быть получены путем смешивания отдельно масло, лимонный сок, травы и несколько капель соуса. Вылейте это салат, яйца, сухарики и перемешать быстро.