"think of a traditional dish in your country and answer the questions" напишите про блины 1.what is it called? 2.what is it made from? (meat, potatoes etc) 3.how do you cook it? (boke, boil etc) 4.what does it taste like? (delicious, spicy etc)
Split milk in half. I heat one part to a warm state, remove from the heat, slowly pour in sugar, flour and salt, quickly stir with a whisk until smooth. I put eggs into the resulting milk mixture and stir it. I pour out the second part of the milk, a little bit of vegetable oil so that the pancakes do not stick to the pan. During baking, you do not need to grease the pan with oil. I collect pancake mass in a ladle, in the other hand I take the pan, pour the dough out of the ladle, turning the pan to spread. I turn over when the corners are reddened. I take with my hands a pancake by the edges, turning over, cook for thirty seconds. Перевод:Разделяю молоко пополам. Одну часть нагреваю до теплого состояния, снимаю с огня, медленно насыпая сахар, муку и соль, быстро размешиваю венчиком до однородности. В полученную молочную смесь вбиваю яйца, размешиваю.Выливаю вторую часть молока, чуть-чуть растительного масла, чтобы блинчики не прилипали к сковороде. Во время выпекания не нужно смазывать сковороду маслом. Набираю блинную массу в половник, в другую руку беру сковороду, выливаю тесто из половника, вращая сковороду, чтобы оно растеклось. Переворачиваю, когда подрумянятся краешки. Беру руками блин за края, перевернув, готовить секунд тридцать.
Split milk in half. I heat one part to a warm state, remove from the heat, slowly pour in sugar, flour and salt, quickly stir with a whisk until smooth. I put eggs into the resulting milk mixture and stir it. I pour out the second part of the milk, a little bit of vegetable oil so that the pancakes do not stick to the pan. During baking, you do not need to grease the pan with oil. I collect pancake mass in a ladle, in the other hand I take the pan, pour the dough out of the ladle, turning the pan to spread. I turn over when the corners are reddened. I take with my hands a pancake by the edges, turning over, cook for thirty seconds. Перевод:Разделяю молоко пополам. Одну часть нагреваю до теплого состояния, снимаю с огня, медленно насыпая сахар, муку и соль, быстро размешиваю венчиком до однородности. В полученную молочную смесь вбиваю яйца, размешиваю.Выливаю вторую часть молока, чуть-чуть растительного масла, чтобы блинчики не прилипали к сковороде. Во время выпекания не нужно смазывать сковороду маслом. Набираю блинную массу в половник, в другую руку беру сковороду, выливаю тесто из половника, вращая сковороду, чтобы оно растеклось. Переворачиваю, когда подрумянятся краешки. Беру руками блин за края, перевернув, готовить секунд тридцать.