В
Все
Б
Биология
Б
Беларуская мова
У
Українська мова
А
Алгебра
Р
Русский язык
О
ОБЖ
И
История
Ф
Физика
Қ
Қазақ тiлi
О
Окружающий мир
Э
Экономика
Н
Немецкий язык
Х
Химия
П
Право
П
Психология
Д
Другие предметы
Л
Литература
Г
География
Ф
Французский язык
М
Математика
М
Музыка
А
Английский язык
М
МХК
У
Українська література
И
Информатика
О
Обществознание
Г
Геометрия

Прочитайте текст. Преобразуйте слова в конце строк, напечатанные заглавными буквами, так, чтобы они грамматически и лексически соответcтвовали содержанию текста.

The kitchen is a very important hotel department considering
that food and beverage service is (1) source of income, HIGH
especially when providing service for banquets and conventions.
The staff of this department may include: The Head Chef who
is responsible for (2) the menus, for supervising the correct PLAN
preparation,presentation and qualities of all dishes which are
being (3) by other chefs. He is normally collaborated by PREPARE
an Assistant Head Chef who(4) the Head Chef in his absence RELIEVE
and arranges duty shifts and days off for the kitchen staff. The other
kitchen staff (5) are the Chefs each of whom MEMBER
(6) responsible for the preparation of individual items. BE
They include the sauce chef, salad chef, vegetable chef, fish chef,
soup chef, pastry chef,etc. and are assisted by Assistant Cooks who
receive orders by the chefs they work for. Under the cooks’
(7) are the Kitchen Helpers and Dishwashers. In large SUPERVISE
establishments, the Head Cook plans and coordinates the
(8) of several restaurants. OPERATE

Показать ответ
Ответ:
kartew
kartew
13.10.2020 13:20
(1)high (2)planning (3)prepared (4)relieves (5)members (6)are (7)supervises (8)operating
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота