В
Все
Б
Биология
Б
Беларуская мова
У
Українська мова
А
Алгебра
Р
Русский язык
О
ОБЖ
И
История
Ф
Физика
Қ
Қазақ тiлi
О
Окружающий мир
Э
Экономика
Н
Немецкий язык
Х
Химия
П
Право
П
Психология
Д
Другие предметы
Л
Литература
Г
География
Ф
Французский язык
М
Математика
М
Музыка
А
Английский язык
М
МХК
У
Українська література
И
Информатика
О
Обществознание
Г
Геометрия
usenova1993
usenova1993
22.04.2023 14:18 •  Английский язык

Practice 3: Put the verbs in the brackets into
the present simple or present continuous.
1 Jason …is not coming… (not/come) with us this evening.
2 What …
… (this sign/mean)?
3 We …

… (usually/meet)
at the sports centre every Wednesday afternoon.
4 Greg …



… (train) for the next
Olympic Games.
5 Michael Burns is very rich. He …
(own) a department store.
6 John and Mary …

… (play)
chess at the moment.
7 Peter …

(not/usually/have) eggs for breakfast.
8 My father …
… (buy) a newspaper every day.
9 Mr and Mrs Dean …




(not/go) to Mexico tomorrow.
10

'No, but he …

… (Pièrre/speak) English?"


… (speak) French."
27

Показать ответ
Ответ:
диана128
диана128
03.04.2022 04:04
INGREDIENTS: 2 carrots, 2 turnips, 1 small marrow,1 leek (or onion), 1 potato,1 stick celery, 1 clove garlic, 20 g butter, salt pepper, 1 litre water, 2 sprigs parsley 1.      Peel and wash all the vegetables, slice them.2.      Melt the butter in a saucepan and add the vegetables.3.      Cook for 4 to 5 minutes on a low heat, stirring continuously.4.      Add salt and pepper and pour in 1 litre of very hot water. Bring to the boil and simmer for 25 minutes.5.      Chop the parsley in the mill and sprinkle over soup just before serving.6.      Add a spoon of fresh cream. 
0,0(0 оценок)
Ответ:
soffi2006
soffi2006
03.04.2022 04:04
я знаю легкий рецепт
Chocolate Ice-cream(Шоколадное мороженое) INGREDIENTS: 1/2 litre milk,5 egg yolks,80 g sugar, 50 g cocoa,100 g fresh cream1. Heat up the milk. Beat the egg yolks and sugar in a bowl.2. Pour in a little boiling-hot milk, beating all the time, then pour in the rest of the milk and blend.3. Return the mixture to the saucepan and leave to thicken, stirring continuously.4. Do not allow the cream to boil.5. Once it coats the back of the spoon it is cooked. Leave to cool for a while. Add the cocoa and whip the mixture.6. Add the fresh cream and whip again.7. Leave the cream to cool before pouring into the ice-cream churn for freezing.
0,0(0 оценок)
Популярные вопросы: Английский язык
Полный доступ
Позволит учиться лучше и быстрее. Неограниченный доступ к базе и ответам от экспертов и ai-bota Оформи подписку
logo
Начни делиться знаниями
Вход Регистрация
Что ты хочешь узнать?
Спроси ai-бота