Exercise 3 (20 points). Put the verbs into the correct form: Present Simple, Present Continuous, Past Simple, Past Continuous, Present Perfect Simple, Present Perfect Continuous, or Past Perfect Simple. Write down full sentences.
Sandra has started training regularly since she (join) the gym.
We (arrive) at the film festival on Tuesday afternoon, but a lot of people (get) there in the morning and the queue at the entry gates (be) already long.
I (always/want) to visit New Zealand. Now that I finally (have) the chance, I (decide) to take it.
My aunt’s in Italy at the moment. She (have) such a great time she (want) to stay another six months.
Michael's health (seem) much better these days than it used to be. Perhaps he (take) more exercise as the doctor (advise).
Примечание:
Look at the sentences carefully and complete them with the right forms of the verbs in brackets. Внимательно посмотрите на предложения и дополните их правильными формами глаголов в скобках.
If you are not sure what to write, revise the tenses. Если вы не уверены в том, как преобразовать предложения, повторите времена.
Once you have written your answers, read through the completed sentences once again to double-check them. После того, как вы напишете свои ответы, прочитайте предложения еще раз, чтобы убедиться, что они написаны без ошибок.
For this task you can get 20 points. За данное задание вы можете получить
Mix flour, cinnamon, salt and starch in a bowl.
Whip the eggs with sugar for 3-4 minutes with an electric wire whisk. The mixture should lighten a little and increase in volume.
Continuing to whisk, gradually add the flour mixture into the egg mixture. Whisk until it is a homogeneous mass.
Peel the apples and cut them into small cubes.
Take a baking dish, flour it lightly and smear with oil. Put the apples in it, and cover with the egg-flour mixture.
The apples should be completely covered with the batter.
Put in the oven, preheated to 180 degrees, and bake for 30-40 minutes – depending on the features of your oven. As soon as the apple pie is covered with golden crust, check the readiness of the dishes with a toothpick.
Let the apple pie cool down and sprinkle it with powdered sugar. The apple pie can be served.
ПЕРЕВОД
Ингредиенты:Яблоки — 3 ШтукиМука — 1 СтаканСахар — 1 СтаканЯйца — 3 ШтукиСоль — 1 ЩепоткаКорица — 1/2 Чайных ложкиВанильная эссенция — 1/2 Чайных ложкиКрахмал — 1 Ст. ложкаСахарная пудра — - По вкусу
Количество порций: 4-6
Смешиваем в мисочке муку, корицу, крахмал и соль.
Яйца взбиваем с сахаром около 3-4 минут при электровенчика. Масса должна посветлеть и немножко увеличиться в объеме.
Продолжая взбивать, постепенно вводим мучную смесь в яичную. Взбиваем, пока не образуется однородная масса.
Яблоки чистим и нарезаем на небольшие кубики.
Берем форму для запекания, слегка присыпаем мукой и смазываем маслом. Выкладываем в нее яблоки, сверху заливаем получившейся яично-мучной смесью.
Яблоки должны быть полностью покрытыми тестом.
Ставим в духовку, разогретую до 180 градусов, и запекаем 30-40 минут - в зависимости от особенностей вашей духовки. Как только шарлотка покроется золотистой корочкой, зубочисткой проверяем готовность блюда.
Даем шарлотке немного остынуть, посыпаем сахарной пудрой, и шарлотку можно подавать. Вот и все - просто и вкусно! :)