225 г вареной куриной грудки без костей и кожи, нарезанной тонкими ломтиками
Направления
1. Для приготовления сальсы: в небольшой миске смешайте авокадо, сок лайма, помидоры, лук, кинзу, йогурт и порошок чили.
2. Чтобы приготовить бутерброд: слегка обжарьте хлеб и накройте каждый ломтик листом салата.
3. Сверху оберните кольцом из красного перца.
4. Разделите курицу на всех.
5. Покрыть крышкой с сальсой из авокадо
Предложение меню: к каждой порции добавляйте 3/4 чашки сырых хрустящих овощей, таких как брокколи и цветочная капуста, морковные и сельдерейные палочки. А также каждую порцию можно сопровождать 200 г ледяным нежирным молоком.
Коала The koala is a familiar Australian symbol. Koalas have soft, wool-like grey fur. They have a large, round head with large, round, furry ears, a large nose and long strong limbs with sharp claws. The koala look like little bear, but the koala ‘bear’ is not a bear at all. Koala is a marsupial mammal. Eucalyptus trees are the primary habitat of Koalas and they are rarely observed anywhere else. Koalas are very fussy. Koalas eat only leaves and bark from eucalyptus trees. Koalas get a lot of moisture from eucalyptus leaves, so they don’t have to drink a lot of water, because in Aboriginal language, the word Koala is thought to mean "does not drink". Koalas vary in size and colour depending on where they live in Australia. A baby Koala is called a joey. Joeys are only around 2 cm long when born and like most other marsupials, Koala mothers keep their joeys in their pouch for around 6 months.
Koalas can live up to 10 years in the wild. In the 20th, century population of koalas declined to such an extent that they were included in the endangered animals list.
сэндвич с курицей
На 4 порции
Ингредиенты
Сальса из авокадо:
½ авокадо, очищенного, без косточек и нарезанного
2 столовые ложки сока лайма
¼ стакана нарезанных помидоров
¼ стакана нарезанного красного лука
1 столовая ложка нарезанной кинзы
¼ стакана простого обезжиренного йогурта
1/4 чайной ложки порошка чили
Сэндвич:
4 ломтика цельнозернового хлеба
Листья краснолистного салата
4 кольца нарезанного красного перца
225 г вареной куриной грудки без костей и кожи, нарезанной тонкими ломтиками
Направления
1. Для приготовления сальсы: в небольшой миске смешайте авокадо, сок лайма, помидоры, лук, кинзу, йогурт и порошок чили.
2. Чтобы приготовить бутерброд: слегка обжарьте хлеб и накройте каждый ломтик листом салата.
3. Сверху оберните кольцом из красного перца.
4. Разделите курицу на всех.
5. Покрыть крышкой с сальсой из авокадо
Предложение меню: к каждой порции добавляйте 3/4 чашки сырых хрустящих овощей, таких как брокколи и цветочная капуста, морковные и сельдерейные палочки. А также каждую порцию можно сопровождать 200 г ледяным нежирным молоком.
The koala is a familiar Australian symbol.
Koalas have soft, wool-like grey fur. They have a large, round head with large, round, furry ears, a large nose and long strong limbs with sharp claws. The koala look like little bear, but the koala ‘bear’ is not a bear at all. Koala is a marsupial mammal.
Eucalyptus trees are the primary habitat of Koalas and they are rarely observed anywhere else.
Koalas are very fussy. Koalas eat only leaves and bark from eucalyptus trees.
Koalas get a lot of moisture from eucalyptus leaves, so they don’t have to drink a lot of water, because in Aboriginal language, the word Koala is thought to mean "does not drink".
Koalas vary in size and colour depending on where they live in Australia.
A baby Koala is called a joey. Joeys are only around 2 cm long when born and like most other marsupials, Koala mothers keep their joeys in their pouch for around 6 months.
Koalas can live up to 10 years in the wild.
In the 20th, century population of koalas declined to such an extent that they were included in the endangered animals list.