Crab salad sweet Crab Sticks 200 gr., 1 can of corn, eggs varen.5sht., black olives, pitted, fresh cabbage 200g., salt, pepper, mayonnaise 200g.
Cabbage finely chop with salt and knead, add chopped crab sticks, eggs, olives and corn, pepper. Season with mayonnaise. Keep refrigerated at least 40 minutes. (But you can eat at once if cabbage sprinkle with lemon juice.)
How to prepare a recipe: Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices. Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20 minutes.
Приготовление: Варить мясо в 3 л воды, добавить соль и перец горошком. Свеклу, капусту и репчатый лук нарезать соломкой, картофель - дольками. Свекла обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 ст. ложку), томатную пасту (2 ст. ложки). Процедить бульон и продолжить варить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить в течение 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец нашинкованные соломкой, специи. Варить еще 15 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Затем дать постоять еще 20 минут.
Crab Sticks 200 gr., 1 can of corn, eggs varen.5sht., black olives, pitted, fresh cabbage 200g., salt, pepper, mayonnaise 200g.
Cabbage finely chop with salt and knead, add chopped crab sticks, eggs, olives and corn, pepper. Season with mayonnaise. Keep refrigerated at least 40 minutes. (But you can eat at once if cabbage sprinkle with lemon juice.)
рецепт приготовления борща на английском языке.
Required Products:
beef - 300 gbeet - 300 gwhite cabbage - 400 gpotatoes - 500 gcarrots - 100 groot parsley - 2 PCs.onions - 2 headsgarlic - 3 clovesclarified butter - 2 tbsp. spoonfat - 50 gsweet pepper - 1 PC.Bay leaf - 1 PC.sour cream - 150 gparsley and dillground black pepper, salt to tasteHow to prepare a recipe:
И перевод рецепта борща на русском:Boil the meat in 3 liters of water, add salt and pepper. Beets, cabbage and onions cut into strips, potatoes - slices.
Beet fry in butter, add a tablespoon of vinegar (3%), stew until tender in small amount of broth, add sugar (1 tablespoon), tomato paste (2 tablespoons). Strain the broth and continue to cook. Meat cut into cubes and put in boiling broth, add potatoes, cabbage and cook for 15 minutes. Then add the beets, vegetables and sweet pepper cut in shreds, spices. Cook for another 15 minutes. Add chopped garlic, pounded with fat and bring to a boil. Then let stand another 20 minutes.
Ингредиенты:
говядина - 300 гсвекла - 300 гкапуста белокочанная - 400 гкартофель - 500 гморковь - 100 гкорень петрушки - 2 шт.репчатый лук - 2 головкичеснок - 3 зубчикамасло топленое - 2 ст. ложки. ложкажир - 50 гперец сладкий - 1 шт.лавровый лист - 1 шт.сметана - 150 гзелень петрушки и укропаперец черный молотый, соль по вкусуПриготовление:
Варить мясо в 3 л воды, добавить соль и перец горошком. Свеклу, капусту и репчатый лук нарезать соломкой, картофель - дольками.
Свекла обжарить на сливочном масле, добавить столовую ложку уксуса (3%), тушить до готовности в небольшом количестве бульона, добавить сахар (1 ст. ложку), томатную пасту (2 ст. ложки). Процедить бульон и продолжить варить. Мясо нарезать кубиками и положить в кипящий бульон, добавить картофель, капусту и варить в течение 15 минут. Затем добавить свеклу, овощи и сладкий перец нашинкованные соломкой, специи. Варить еще 15 минут. Добавить мелко нарезанный чеснок, растертый с жиром и довести до кипения. Затем дать постоять еще 20 минут.